Március 23-24.

Március 23-án és 24-én újra várja az egész családot a Lajtha Ház, Bicske új kulturális találkozópontja. Berecz András és fia, Szalóki Ági és Vizeli Balázs különleges koncertekkel vár mindenkit! A programok ingyenesek!

Március 23, szombat:
10:30-11:30 Szalóki Ági és zenekarának koncertje gyermekeknek

Szalóki Ági családi koncertjének zenei anyagát énekelt versek alkotják, többek között József Attila, Tamkó Sirató Károly, Szabó T. Anna, Erdős Virág, Jónás Tamás és Garaczi László költeményei. A különböző albumjairól hoz varázslatos dalokat - a Körforgás c. lemez dalaiból, a Cipity Lőrinc és Gingalló dalaiból, sőt a Téli-nyári labodából is válogatja őket.

20:00-21:30 Berecz András és Berecz István Apa-fia koncertje
A különleges koncerten apja és fia együtt zenélnek. Berecz András, Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész és fia Berecz István táncos, koreográfus, zenész egy felejthetetlen műsort hoznak a Lajtha Házba mindenkit megmozgatva.

Március 24, vasárnap:
19:00-20:00 Vizeli Balázs és zenekara koncertje Lajtha László népzene gyűjtései alapján
A Sopron-megyei táncdallamok, az udvarhelyszéki és a különleges 1911-ben rögzített gyimesi felvételek , sőt külön erre az alkalomra készült zeneszámok is hallhatóak lesznek Vizeli Balázs kiváló és népzenész és kollégáinak műsorán.
A hosszú tél után ideje felszabadulni és újult erővel üdvözölni a tavaszt: a Lajtha Házban egy hétvégén át tart majd az ünneplés kedvenc művészeink közreműködésével.